Suzanne Donders human design

Over

Ik ben Suzanne Donders. Marketing communicatie specialist. Met zeer scherp afgestelde spoelsprieten. Hiermee verken ik de wereld en weet feilloos af te stemmen op de juiste golflengte voor jouw doelgroep. Want je wilt tenslotte niet je ideale klant mislopen.

De digitalisering en individualisering vind ik mega interessant. Ik geloof dat dit met een reden gebeurt. Mensen gaan op zoek naar zichzelf. Willen doelen stellen. In beweging komen. Interactie.

Vandaag de dag kan dit heel eenvoudig. Met 1 druk op de knop. Vanachter een Ipad of telefoon. Op het tijdstip dat het jouw doelgroep uitkomt. Deze ontwikkeling biedt enorm veel kansen voor trainers en coaches.

Je kunt je bereik vergroten. Vanuit je spreekkamer een enorm publiek bereiken. Met waardevolle inhoud die mensen aanzet tot actie. Content om in marketing termen te blijven.

Virtueel professional

Ik werk als virtueel professional. Een modern woord voor een zelfstandig ondernemer die vooral digitaal werkt. Die je inschakelt om jouw unieke boodschap aan de man te brengen. Zodat jij als trainer of coach de wereld een stukje mooier kunt maken.

Raak je bedolven onder alle moetjes van het ondernemen? Ben je altijd aan het werk? Schuif je die marketing iedere keer weer voor je uit? Wil je weten hoe je structuur aan kunt brengen. En wil je echt waardevolle content de wereld in sturen? Dan is het is tijd om in actie te komen.