Archive op 2018

Waarom een virtueel professional onmisbaar is als je wilt opschalen

Kun jij als zelfstandig ondernemer nog herinneren waarom jij voor jezelf bent begonnen? Zag jij een gat in de markt of verlangde je naar vrijheid? Weet jij nog die diepe drijfveer achter de inschrijving bij de kvk. Lees verder als je wilt weten waar een virtueel professional jou bij kan helpen om je bedrijf weer op koers te krijgen.

Virtueel werken is het nieuwe werken. Met alle online voorzieningen ben jij als ondernemer ondernemen flexibeler dan ooit. Jouw ideale klant weet jou te vinden. Jij kunt je vooral richten op ondernemen.

Kom jij aan innovatie toe? Ontwikkel jij nieuwe diensten? Ben jij al goed zichtbaar op alle online marketing kanalen? Waarschijnlijk niet, anders was jij wel afgehaakt bij de eerste alinea van deze blog.

Zoveel mensen zoveel wensen. Iedere ondernemer heeft te maken met terugkerende tijdrovende taken. Denk aan een administratie, marketing, communicatie of financiële zaken. Je komt vroeg of laat op een punt dat je expertise moet inschakelen.

Aan wat voor soort taken kun je denken? Dat kan variëren van beheren van je e-mail, nabellen van prospects en optimaliseren van websiteteksten. Maar ook financiële taken en systematiseren van bedrijfsprocessen. Alle aspecten van bedrijfsvoering die regelmatig terugkeren kun je uitbesteden aan een vp.

Geen enkele bedrijf is hetzelfde en dat geldt ook voor het aanbod van een virtueel professional. En dat maakt het nu juist zo aantrekkelijk. Je kunt samen met een vp bepalen waar jouw wensen samenkomen met het aanbod.

Voordeel is dat je geen hoge personeelskosten maakt. Een vp werkt vanuit haar eigen kantoor, dus geen hoge kantoorkosten. Je krijg maandelijks een factuur. Hoe meer uren je inkoopt hoe meer gemak je ervaart. Jij krijgt weer lucht als ondernemer en kunt je weer volledig richten op het laten bloeien van jouw bedrijf.

En dat laatste is toch de reden dat je als zelfstandig ondernemer een bedrijf bent begonnen.

Wil jij ook weer ondernemen zoals het bedoeld is. En je ideale klantenkring bereiken? Neem dan contact op en ik praat je bij.

Wat doet een VA?

Wil jij je ideale klantenkring vergroten en online zichtbaarheid vergroten?

Op een integere en positieve manier? Die past bij de nieuwe energie die er in de wereld gaande is.

Boek dan een verkenningsgesprek!

In dit gesprek toetsen we de kansen en toekomstperspectieven voor jouw bedrijf.

Mail me via info@winningsupport.nl